Meer over de nieuwe Husky

Hoewel het echt pas juni is, vliegt het motornieuws ons om de oren. Nu weer vanuit de Husqvarna-hoek. Want na de schetsen van het vorig nummer kunnen we echte foto’s laten zien. Opvallend is dat ze gestuurd zijn door MotoMondo en dat is inderdaad de importeur van Husky in Nederland. Kijkend naar de foto’s valt vooral de invloed van moederconcern BMW op. Zo kennen we het blok al ergens van en doet de swingarm ons ergens aan denken… Binnenkort weer meer over de nieuwe Husqvarna 900 tweecilinder!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?