Win twee kaarten voor de…

De Italiaanse motorkledingfabrikant Spidi geeft je de unieke kans om de MotoGP live te bezoeken. Dat het een onvergetelijke ervaring wordt, mag duidelijk zijn want het decor voor deze prijs is de exotische Grand Prix van Maleisië op Sepang.

Naast twee kaarten, krijg je ook de kans om Spidi-coureur Cal Crutchlow te ontmoeten. Een ervaring die je nooit meer vergeet, want Crutchlow is zonder twijfel een bijzondere persoon. Om er helemaal zeker van te zijn dat de ervaring je voor altijd bij blijft, krijg je daarnaast een Spidi Track Wind Pro Suit in dezelfde kleuren als Cal Crutchlow.

Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Like deze Hoco Parts Facebook-pagina en meld je aan via de link http://woobox.com/pypnr3.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.