WK Superbike blijft bij Eurosport

Goed nieuws, want Eurosport en Dorna hebben de samenwerking verlengt. Concreet houdt dit in dat je tot en met 2019 het WK Superbike, WK Supersport en de Superstock 1000 FIM Cup kunt zien op of Eurosport 1 of Eurosport 2. 

Het WK Superbike, met al z’n bijklassen, zal ook te zien zijn op de Eurosport Player. Met deze player kun je natuurlijk Eurosport 1 en Eurosport 2 bekijken, maar ook extra items. Onder andere bij de MotoGP, zoals onboardbeelden en helikopterfeeds.

De eerste ronde van het Motul FIM Superbike-wereldkampioenschap vindt plaats op Philip Island in Australië en wordt live uitgezonden op 27 en 28 februari op Eurosport 1.

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.