13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

WK Superbike blijft bij Eurosport

Goed nieuws, want Eurosport en Dorna hebben de samenwerking verlengt. Concreet houdt dit in dat je tot en met 2019 het WK Superbike, WK Supersport en de Superstock 1000 FIM Cup kunt zien op of Eurosport 1 of Eurosport 2. 

Het WK Superbike, met al z’n bijklassen, zal ook te zien zijn op de Eurosport Player. Met deze player kun je natuurlijk Eurosport 1 en Eurosport 2 bekijken, maar ook extra items. Onder andere bij de MotoGP, zoals onboardbeelden en helikopterfeeds.

De eerste ronde van het Motul FIM Superbike-wereldkampioenschap vindt plaats op Philip Island in Australië en wordt live uitgezonden op 27 en 28 februari op Eurosport 1.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen