Gallery: bezoekje aan de MP16-beurs in Helsinki

In de journalistiek bezig je stiekem nog best vaak het enigszins sarcastische zinnetje ‘zo kom je nog eens ergens…’, wanneer je weer eens op een plek komt waarvan je dacht het nooit te bezoeken. Zo ook tijdens het Fins equivalent van de MOTORbeurs Utrecht, waar we afgelopen weekend toevallig toch in de buurt waren.

We namen dan toch maar even een kijkje en behalve wat meer ruimte voor sneeuw- en ijsgerelateerde voertuigen, is het echt net de MBU. We bekeken vast de nieuwe kleuren van het ECSTAR Suzuki MotoGP-team, de Yamaha MT-10 en de Africa Twin. Allemaal dingen die we over een dikke week op de MOTORbeurs kunnen treffen. Of ja, behalve dat de MP16 in Helsinki een compleet overdekt circuit heeft! 

Ze die paar proefrijdbaantjes op het binnenterrein van de Jaarbeurs toch wel te kakken zo… 

En niet enkel voor proefritjes… zoals je hieronder kunt zien!

[justified_image_grid ids=23286,23287,23288,23289,23290,23291,23292,23293,23294,23295,23296,23297]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.