WK Superbike transfernieuws

4-10-2011 Marco Melandri is volgend jaar teamgenoot van Leon Haslam bij BMW Motorrad Motorsport. Hiermee hebben de Duitsers als eerste het team voor 2012 rond. Naar verwachting zullen andere teams niet heel snel volgen. Pas als Althea Ducati en het fabrieksteam van Aprilia hun plannen bekend hebben gemaakt, zal de rest waarschijnlijk volgen.

15-9-2011 Maxime Berger kan op zoek naar een ander team want Supersonic Ducati stopt ermee aan het einde van het WK Superbike-seizoen. Hoofdreden van Supersonic is dat het financieel niet meer haalbaar is.

10-9-2011 Leon Haslam mag het spits afbijten. Haslam heeft besloten nog een jaar bij het BMW Motorrad Motorsport fabrieksteam te blijven. De 28-jarige uit Smalley in Derbyshire heeft tot nu toe twee podiumplaatsen (Phillip Island en Monza) verzameld en is momenteel vijfde in het WK Superbike-kampioenschap met 176 punten. Later wordt bekend wie de tweede rijder wordt. Troy Corser zal dat zeer waarschijnlijk niet zijn… Marco Melandri heeft een veel grotere kans in ieder geval.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.