dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

WK Superbike transfernieuws

4-10-2011 Marco Melandri is volgend jaar teamgenoot van Leon Haslam bij BMW Motorrad Motorsport. Hiermee hebben de Duitsers als eerste het team voor 2012 rond. Naar verwachting zullen andere teams niet heel snel volgen. Pas als Althea Ducati en het fabrieksteam van Aprilia hun plannen bekend hebben gemaakt, zal de rest waarschijnlijk volgen.

15-9-2011 Maxime Berger kan op zoek naar een ander team want Supersonic Ducati stopt ermee aan het einde van het WK Superbike-seizoen. Hoofdreden van Supersonic is dat het financieel niet meer haalbaar is.

10-9-2011 Leon Haslam mag het spits afbijten. Haslam heeft besloten nog een jaar bij het BMW Motorrad Motorsport fabrieksteam te blijven. De 28-jarige uit Smalley in Derbyshire heeft tot nu toe twee podiumplaatsen (Phillip Island en Monza) verzameld en is momenteel vijfde in het WK Superbike-kampioenschap met 176 punten. Later wordt bekend wie de tweede rijder wordt. Troy Corser zal dat zeer waarschijnlijk niet zijn… Marco Melandri heeft een veel grotere kans in ieder geval.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen