Pimp je Crossrunner

Arrow heeft voor de Honda Crossrunners diverse titanium en aluminium einddempers ontwikkelt. Deze enddempers zijn uitgevoerd met een carbon- of RVS-endcap. De aluminium einddemper is tevens beschikbaar in een zwarte versie.

Naast de gewichtsbesparing van ongeveer 2,5 kilogram wordt de vermogenstoename over de gehele range een stukkie beter aldus het persbericht. Het maximale vermogen neemt toe van 95,6 pk naar bijna 100 en de trekkracht wordt hoger van 69 Nm. naar bijna 73 weet de uitlatenfabrikant.

De prijs voor de titanium uitvoeringen bedraagt 589 euro, de aluminium-varianten kosten 389 euro. Meer informatie over deze systemen staat op www.arrow-benelux.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.