maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pimp je Crossrunner

Arrow heeft voor de Honda Crossrunners diverse titanium en aluminium einddempers ontwikkelt. Deze enddempers zijn uitgevoerd met een carbon- of RVS-endcap. De aluminium einddemper is tevens beschikbaar in een zwarte versie.

Naast de gewichtsbesparing van ongeveer 2,5 kilogram wordt de vermogenstoename over de gehele range een stukkie beter aldus het persbericht. Het maximale vermogen neemt toe van 95,6 pk naar bijna 100 en de trekkracht wordt hoger van 69 Nm. naar bijna 73 weet de uitlatenfabrikant.

De prijs voor de titanium uitvoeringen bedraagt 589 euro, de aluminium-varianten kosten 389 euro. Meer informatie over deze systemen staat op www.arrow-benelux.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen