Word gridgirl tijdens de TT!

Ben jij leuk, vrolijk, lief en mooi? En staat er in je paspoort dat je een vrouw bent? Dat komt goed uit, want dan maak jij kans om eind juni op de grid van de TT in Assen te staan, als paraplumeisje voor de coureurs van RW Racing GP. Dit is dus je kans om op zaterdag 29 juni vlak voor de start Jakub Kornfeil of Neerlands troef Jasper Iwema uit de (hopelijk) felle zon te houden.

Daarnaast ga je die zaterdag op de foto met de vele MotoGP-fans die de Asser tribunes zullen gaan vullen. Een echte gridgirl zijn dus. Kans maken is simpel. Stuur voor vrijdag 3 mei 2013 een mail naar redactie@motor.nl, met daarin je persoonlijke gegevens, je affiniteit met de motorsport en een representatieve foto. Na de uiterste inzenddatum gaan we een selectie maken, waarna een stemronde plaats zal vinden om uiteindelijk vlak voor de TT de twee gridgirls voor RW Racing GP bekend te maken.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.