13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Wordragen wint European Ladies Cup

De wedstrijd in Groesbeek won ze net niet maar dat zal Nicky Wordragen een zorg wezen. De tweede plaats, vlak achter de vice-wereldkampioen Chiara Fontanesi, leverde haar namelijk wel de overwinning op in de European Ladies Cup.

Wordragen was voor aanvang van de wedstrijd al zo goed als zeker van het kampioenschap. Tenminste, als ze beide manches zou uitrijden met een redelijk resultaat. Geen makkelijke opgave maar ze slaagde cum laude.

Wordragen: “Ik wilde laten zien wat ik waard ben. Dat is volgens mij wel gelukt. Ik heb de vice-wereldkampioene een tijdje achter me gehouden. Ik ben blij dat ik vandaag goed heb kunnen rijden, zonder dat ik gek werd van de spanning. Het behalen van de titel is een geweldig goed gevoel!”

Britt van der Werff werd derde in het eindklassement. Jacqualine Hanegraaf scoorde een negende plaats, één positie voor Fiona Lauwen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen