Wordragen wint European Ladies Cup

De wedstrijd in Groesbeek won ze net niet maar dat zal Nicky Wordragen een zorg wezen. De tweede plaats, vlak achter de vice-wereldkampioen Chiara Fontanesi, leverde haar namelijk wel de overwinning op in de European Ladies Cup.

Wordragen was voor aanvang van de wedstrijd al zo goed als zeker van het kampioenschap. Tenminste, als ze beide manches zou uitrijden met een redelijk resultaat. Geen makkelijke opgave maar ze slaagde cum laude.

Wordragen: “Ik wilde laten zien wat ik waard ben. Dat is volgens mij wel gelukt. Ik heb de vice-wereldkampioene een tijdje achter me gehouden. Ik ben blij dat ik vandaag goed heb kunnen rijden, zonder dat ik gek werd van de spanning. Het behalen van de titel is een geweldig goed gevoel!”

Britt van der Werff werd derde in het eindklassement. Jacqualine Hanegraaf scoorde een negende plaats, één positie voor Fiona Lauwen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.