Film > Internationaal alles-is-anders-treffen

Liefhebbers van exotische motoren kunnen in het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september hun hart ophalen. Dan houdt Johan Kole een treffen voor turbo-, wankel- en zescilindermotoren. Ook overige bijzondere motoren zijn welkom.

Deelnemende machines en hun eigenaars zijn te bewonderen op camping ‘de Tikvah’ in Hooghalen. Uiteraard zal het evenement van de nodige gezelligheid voorzien worden. Tevens is voor de deelnemers een vol programma in elkaar gezet, inclusief toertocht door het Drentse land.

Dus heb je toevallig nog een zescilinder turbogeblazen wankelmotor onder een zeiltje staan, meld je dan aan bij Kole (johan.kole@hccnet.nl).

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.