dinsdag 16 april 2024

Film > Internationaal alles-is-anders-treffen

Liefhebbers van exotische motoren kunnen in het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september hun hart ophalen. Dan houdt Johan Kole een treffen voor turbo-, wankel- en zescilindermotoren. Ook overige bijzondere motoren zijn welkom.

Deelnemende machines en hun eigenaars zijn te bewonderen op camping ‘de Tikvah’ in Hooghalen. Uiteraard zal het evenement van de nodige gezelligheid voorzien worden. Tevens is voor de deelnemers een vol programma in elkaar gezet, inclusief toertocht door het Drentse land.

Dus heb je toevallig nog een zescilinder turbogeblazen wankelmotor onder een zeiltje staan, meld je dan aan bij Kole (johan.kole@hccnet.nl).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen