Yamaha partner Gamma Racing Day

Yamaha Motor Nederland is komend jaar de partner van de Gamma Racing Day. Gratis toegangsbewijzen zijn hierdoor vanaf midden mei via zowel de Gamma-bouwmarkten als de Yamaha-motorfietsdealers verkrijgbaar.

Natuurlijk komen er die dag ook Yamaha’s in actie. Geen verrassing zou je zeggen met het Dutch Superbike en Supersport op het programma. Maar onze aandacht gaat ook uit naar de Yamaha R125 Cup. Deze nieuwe ‘opstapklasse’ is ontstaan uit een samenwerking tussen de Stichting Organisatie Brommer Wegraces (SOBW) en Arie Molenaar Motors.

Later meer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.