Yamaha veilt Crutchlow´s pak

Het pak dat door Monster Energy Tech 3 rijder Cal Crutchlow is gedragen tijdens de GP van Le Mans zal worden geveild door Yamaha Motor Corporation. Het geld dat opgehaald gaat worden met de veiling komt te goede aan het Feed the Children Oklahoma Relief Fund. Feed the Children is het officiële goede doel van Yamaha Motor Corporation. 
 
“Monster Energy / Tech 3 Yamaha’s Cal Crutchlow is favoriet bij de fans hier in de VS, maar ook in de hele wereld, en we zijn blij dat hij zijn op maat gemaakte Spidi-pak heeft gedoneerd om de slachtoffers te helpen van de verschrikkelijke verwoesting die het gevolg zijn van de tornado’s in Oklahoma , “aldus Bob Starr, Yamaha Motor Corporation, USA.
 
Naast Cal’s lerenpak, zal de winnende bieder twee weekendkaarten ontvangen voor de Red Bull U.S. Grand Prix, dat 19 tot en met 21 juli plaats zal vinden op het Mazda Raceway Laguna Seca circuit. De winnende bieder zal zaterdagavond worden uitgenodigd op het podium tijdens het geplande GE-gesponsorde concert, waar Cal het gesigneerde pak persoonlijk zal overhandigen aan de gelukkige fan die de veiling wint.
 
De veiling is nu live op eBay en loopt tot en met 11 juni. 
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.