13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zo wil Yamaha Marc Marquez gaan verslaan

Voordat er dit jaar ook maar een meter is gereden, heeft Yamaha zijn toekomstplannen al bepaald door Maverick Viñales en Fabio Quartararo te contracteren voor 2021 en 2022. Daarnaast komt Jorge Lorenzo terug als testcoureur. Wat betekenen deze keuzes voor de andere fabrikanten en Valentino Rossi? Eén ding is zeker: Yamaha opent de jacht op Marc Marquez! Waarom nu? Nog nooit kwam de MotoGP-transfermolen zo vroeg op gang. Maar waarom? Eind 2019 was Tito Rabat de enige c...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen