Bovenop de WSB 2020 Honda Fireblade

Een mooi stukje motor voor de maandagochtend. Liefhebbers zullen grijnzen bij het zien van zoveel lekkers. Want dit is de fabrieks-Honda Fireblade die mee gaat doen aan het World Superbike. De Honda werd gefotografeerd tussen de testsessies door.

De WSB Honda Fireblade, waarop Leon Haslam en Alvaro Bautista gaan racen, is volledig nieuw en heeft een groot aantal aërodynamische vleugels. Denk aan 235 pk in race-uitvoering en heel veel legale elektronicatrucjes om het voorwiel aan de grond te houden as de start heeft geklonken van de eerste race op 28 februari op Phillip Island. Maar de kans is groot dat je dat allemaal al wist…

Dus resten alleen nog de foto’s.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?