zaterdag 20 april 2024

Bovenop de WSB 2020 Honda Fireblade

Een mooi stukje motor voor de maandagochtend. Liefhebbers zullen grijnzen bij het zien van zoveel lekkers. Want dit is de fabrieks-Honda Fireblade die mee gaat doen aan het World Superbike. De Honda werd gefotografeerd tussen de testsessies door.

De WSB Honda Fireblade, waarop Leon Haslam en Alvaro Bautista gaan racen, is volledig nieuw en heeft een groot aantal aërodynamische vleugels. Denk aan 235 pk in race-uitvoering en heel veel legale elektronicatrucjes om het voorwiel aan de grond te houden as de start heeft geklonken van de eerste race op 28 februari op Phillip Island. Maar de kans is groot dat je dat allemaal al wist…

Dus resten alleen nog de foto’s.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen