donderdag 8 juni 2023

Zo ziet de 2023 BMW M 1000 RR eruit van Michael van der Mark

Het is alweer half februari, dus is het bijna tijd voor de eerste races van het WorldSBK! Sterker nog, over twee weken zit het openingsweekeinde op Phillip Island er al op en maken we ons klaar voor de races in Indonesië.

WorldSBK: vindt Michael van der Mark in 2023 de weg omhoog?

Voor Michael van der Mark wordt het een zeer belangrijk jaar nadat hij in 2022 pech op pech kende met zware blessures. Qua looks zit het in ieder geval helemaal goed, want je kunt alles zeggen van de ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team BMW M 1000 RR, maar niet dat ‘ie lelijk is. 

Of ‘ie ook snel is… Laten we niet te veel afgaan op testen en even afwachten tot Phillip Island. Al heeft de geschiedenis geleerd dat uitslagen op deze waanzinnige baan geen garantie geven voor de toekomst. En dat geldt ook voor Indonesië, waardoor het echte seizoen pas begint op… Assen! Eind april.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image