donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zomercross 2011 Harskamp

Op de weilanden aan de Tepelenburg van Henny van Omme, midden in het knusse Veluwse dorp, zal er zaterdag weer een prachtig motocrosscircuit opgebouwd zijn. Het circuit bevat diverse springschansen en kombochten gecombineerd met snelle rechte stukken en technische hairpins. Naast het circuit zal MAC Harskamp zorg dragen voor een sfeervolle ambiance.

Op deze dag zullen regionale toppers te zien zijn, maar ook buitenlandse coureurs uit België, Duitsland en Denemarken maken hun opwachting tijdens dit evenement. De trainingen beginnen om 9.30 uur en het starthek zal rond 11.30 uur vallen voor de allerjongsten in de 50cc-klasse. Na afloop worden alle winnaars gehuldigd in de feesttent.

Inschrijven op de dag zelf is mogelijk in Café Restaurant ‘De Vergulde Leeuw’ aan de Dorpsstraat 134 in Harskamp op een steenworpafstand van het circuit. Inschrijfgeld voor leden bedraagt 15 euro. Niet-leden betalen 20 euro.

Voor meer informatie kijk je op www.macharskamp.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen