Zomercross 2011 Harskamp

Op de weilanden aan de Tepelenburg van Henny van Omme, midden in het knusse Veluwse dorp, zal er zaterdag weer een prachtig motocrosscircuit opgebouwd zijn. Het circuit bevat diverse springschansen en kombochten gecombineerd met snelle rechte stukken en technische hairpins. Naast het circuit zal MAC Harskamp zorg dragen voor een sfeervolle ambiance.

Op deze dag zullen regionale toppers te zien zijn, maar ook buitenlandse coureurs uit België, Duitsland en Denemarken maken hun opwachting tijdens dit evenement. De trainingen beginnen om 9.30 uur en het starthek zal rond 11.30 uur vallen voor de allerjongsten in de 50cc-klasse. Na afloop worden alle winnaars gehuldigd in de feesttent.

Inschrijven op de dag zelf is mogelijk in Café Restaurant ‘De Vergulde Leeuw’ aan de Dorpsstraat 134 in Harskamp op een steenworpafstand van het circuit. Inschrijfgeld voor leden bedraagt 15 euro. Niet-leden betalen 20 euro.

Voor meer informatie kijk je op www.macharskamp.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.