Wil jij motorracen?

Ben je tussen de 15 en 23 jaar, heb je talent en wil je motorracen? Kom dan naar de Gamma Racing Day en informeer naar de mogelijkheden om deelnemer te worden aan de Talent Cup 600.

 Op 6 en 7 augustus  staat het TT-Circuit Assen helemaal in het teken van de Gamma Racing Day. Een van de hoogtepunten die dag wordt een spannende race tussen de jonge honden van de Talent Cup 600. Raak je daardoor hevig geïnteresseerd om zelf te gaan racen, of was je dat al jaren van plan, kom dan naar de info-tent van de Talent Cup 600 en kijk eens of je die racedroom eindelijk kunt vervullen. De tent vind je in de Paddock  Show waar aanstaande zondag diverse spresentaties worden gegeven van onder meer Suzuki en Pioneer, een van de belangrijkste sponsors in de vaderlandse motorsport.

In de info-tent kun je kennismaken met de Suzuki GSX-R600, die geheel in racetrim met logo van hoofdsponsor Kids on Tracks klaar staat. Die fraaie racemotor staat er om te bewonderen… Maar ook om met JOU, samen met een echte gridgirl, te worden gefotografeerd. Pak die kans en kom langs.

De Talent Cup 600 is een sportief initiatief van de Nederlandse importeurs van Yamaha en Suzuki. Deze ultieme racemerken hebben een nieuwe raceklasse in het leven geroepen om jong talent tussen de 15 en 23 jaar de kans te bieden door te stromen naar een hogere of zelfs internationale klasse in de wegracesport. Deze opzet is voor Nederland volstrekt uniek!

Motoren
Er wordt in de Talent Cup 600 gereden op 600cc supersportmotoren van Yamaha (YZF-R6) en Suzuki (GSX-R600). Deze motoren zijn voorzien van een racekuip, gespoten door Motor Paint Alphen in de fraaie standaard kleurstelling en voorzien van de juiste sponsorlogo's, een Akrapovic Slip-on uitlaatdemper en Pirelli Diablo Rosso Corsa banden. Uitgebreide technische gegevens en nog veel meer informatie en nieuws over de Talent Cup 600 vind je op de officiële website www.talentcup600.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.