zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wil jij motorracen?

Ben je tussen de 15 en 23 jaar, heb je talent en wil je motorracen? Kom dan naar de Gamma Racing Day en informeer naar de mogelijkheden om deelnemer te worden aan de Talent Cup 600.

 Op 6 en 7 augustus  staat het TT-Circuit Assen helemaal in het teken van de Gamma Racing Day. Een van de hoogtepunten die dag wordt een spannende race tussen de jonge honden van de Talent Cup 600. Raak je daardoor hevig geïnteresseerd om zelf te gaan racen, of was je dat al jaren van plan, kom dan naar de info-tent van de Talent Cup 600 en kijk eens of je die racedroom eindelijk kunt vervullen. De tent vind je in de Paddock  Show waar aanstaande zondag diverse spresentaties worden gegeven van onder meer Suzuki en Pioneer, een van de belangrijkste sponsors in de vaderlandse motorsport.

In de info-tent kun je kennismaken met de Suzuki GSX-R600, die geheel in racetrim met logo van hoofdsponsor Kids on Tracks klaar staat. Die fraaie racemotor staat er om te bewonderen… Maar ook om met JOU, samen met een echte gridgirl, te worden gefotografeerd. Pak die kans en kom langs.

De Talent Cup 600 is een sportief initiatief van de Nederlandse importeurs van Yamaha en Suzuki. Deze ultieme racemerken hebben een nieuwe raceklasse in het leven geroepen om jong talent tussen de 15 en 23 jaar de kans te bieden door te stromen naar een hogere of zelfs internationale klasse in de wegracesport. Deze opzet is voor Nederland volstrekt uniek!

Motoren
Er wordt in de Talent Cup 600 gereden op 600cc supersportmotoren van Yamaha (YZF-R6) en Suzuki (GSX-R600). Deze motoren zijn voorzien van een racekuip, gespoten door Motor Paint Alphen in de fraaie standaard kleurstelling en voorzien van de juiste sponsorlogo's, een Akrapovic Slip-on uitlaatdemper en Pirelli Diablo Rosso Corsa banden. Uitgebreide technische gegevens en nog veel meer informatie en nieuws over de Talent Cup 600 vind je op de officiële website www.talentcup600.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen