Zondagmorgenfilm: het verhaal na een crash

Een crash in de motorsport is niets nieuws en zien we – helaas – vaak, maar wat er daarna allemaal op een rijder afkomt, zie je zelden. Gelukkig geeft AMA-crosser Christian Craig het antwoord hierop in zijn vlog. Let vooral ook even op de vrij amateuristisch ogende medische dienst en dan vooral de manier van tillen. O ja, hij wilde het dus echt nog een keertje proberen ondanks een gebroken kuitbeen en enkelverstuiking…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?