Zondagmorgenfilm: Nog één keer Oss

Nee, nee! Dit gaat niet over Jeffrey Herlings, al laat dat wel direct zien dat Oss en bijzondere gebeurtenissen in 2021 goed samengaan. We gaan nog een keer terug naar de waanzinnige seizoensfinale van het WK Zijspancross met als ultiem hoogtepunt de WK-strijd tussen de broers Bax, die om misverstanden te voorkomen niet samen maar tegen elkaar reden. Je moet het zien om te geloven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?