woensdag 19 juni 2024

Zonta van den Goorbergh zet zijn Moto2 avontuur voort tot 2025

Zonta van den Goorbergh, het jonge Nederlandse motorsporttalent, heeft zijn contract met Fieten Olie Racing GP verlengd voor de Moto2 klasse in 2024 en 2025. De 17-jarige coureur, die debuteerde op zestienjarige leeftijd in 2022, blijft daarmee verbonden aan het enige Nederlandse team in de Grand Prix. Hij zal zij aan zij racen met teamgenoot Barry Baltus.

Ten Kate Racing en Glenn van Straalen in 2024 samen in World Supersport

Sinds zijn debuut heeft Van den Goorbergh aanzienlijke vooruitgang geboekt. In 2023 bereikte hij tweemaal de top tien en verdiende daarmee zijn eerste Wereldkampioenschapspunten. Zijn consequente prestaties, waaronder twaalf keer kwalificeren voor Q2, onderstrepen zijn potentie in de Moto2 klasse.

De nieuwe overeenkomst tussen Van den Goorbergh en Fieten Olie Racing GP biedt het jonge talent de kans om verder te groeien als Grand Prix coureur. Met de aanhoudende samenwerking van Van den Goorbergh en Baltus kan het team bouwen aan een stabiele toekomst.

Zonta van den Goorbergh: “Allereerst wil ik het team bedanken voor de afgelopen twee seizoenen. Ik ben ontzettend blij en trots dat we samen nog eens twee jaar door zullen gaan. Het is belangrijk voor mij om mezelf in deze klasse te blijven ontwikkelen en dat is zeker mogelijk met de juiste mensen om mij heen. Ik wil het team, de sponsoren, partners en mijn familie dan ook bedanken voor hun steun en inzet. De komende twee seizoenen blijf ik bij Fieten Olie Racing GP rijden en ik hoop dat we samen in die periode heel veel goede resultaten kunnen behalen.”

Zonta van den Goorbergh
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen