Zwarte rand om eerste trainingsdag TT

Bijzonder triest nieuws bereikt ons… Suzuki-coureur Yoshinari Matsushita is verongelukt. De Japanse coureur was sinds 2009 actief op de TT Isle of Man en werd elk jaar sneller, waardoor hij dit jaar zijn debuut zou maken bij Tyco Suzuki, een professioneel TT-team. Die samenwerking was helaas van korte duur, want tijdens de eerste niet-geklokte training (maandag) ging Matsushita in Ballacrye onderuit en moest dat helaas met zijn leven bekopen. Matsushita werd slechts 43 jaar oud.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.