MV Agusta komt met F3 800

Natuurlijk, een verrassing is het niet, maar dat wil in dit geval absoluut niet zeggen dat we er minder blij om zijn. MV Agusta komt namelijk met de F3 800. Aan de basis ligt de F3 675, je weet wel, waarmee Roberto Rolfo derde werd in de WK Supersport-wedstrijd op Donington Park. Het blok is haast vanzelfsprekend afkomstig van de Brutale 800. Voor er misverstanden ontstaan, het wordt wel een flink gepimpte 800cc, die waarschijnlijk alleen qua naam doet denken aan de Brutale. Goed geïnformeerde bronnen melden zelfs dat de 150 pk maar net niet gehaald is. Wij verheugen ons nu al op een triotest met de Ducati 848 Suzuki GSX-R750!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?