Meer dan alleen de TT-zaterdag

De TT-zaterdag kent iedereen wel. Maar de dagen daaraan voorafgaand hebben eveneens een aantrekkelijk programma. Op donderdagavond 27 juni treedt Ilse De Lange met haar band op in De Bonte Wever. De winnares van de 3FM Award voor beste zangeres staat garant voor een super optreden. Ilse De Lange behoort tot één van de allergrootste artiesten van Nederland. Haar laatste album ‘Eye of the Hurricane’ werd al kort na uitbrengen met goud onderscheiden. Het concert begint om 19:15 uur zodat ook bezoekers van de TT donderdag bij het concert kunnen zijn.

Als bezoeker van het concert doe je er verstandig aan je entreekaart zorgvuldig te bewaren. Op vertoon van het concertkaartje krijg je namelijk tien euro korting bij aanschaf van twee toegangskaarten voor de TT-vrijdag. Deze vrijdag biedt een topprogramma met onder meer de kwalificaties voor de races van zaterdag. Verder is er de spectaculaire Superpole in de MotoGP en de wedstrijd in de Red Bull Rookies Cup met de Nederlandse favoriet Scott Deroue.

Meer informatie: www.tt-assen.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.