dinsdag 16 april 2024

Nikki van der Spek is Motor.NL-reporter tijdens Int. BMW GS Trophy in Albanië

Volgers van de eerste Internationale BMW GS Trophy zullen ongetwijfeld Nikki van der Spek kennen als lid van het internationale vrouwenteam dat in de 2020 GS Trophy in Nieuw-Zeeland sterk van zich afbeet. Nikki is op uitnodiging van BMW Motorrad aanwezig op ’s werelds grootste ‘team-rally’ in Albanië van 4 t/m 10 september. Vanaf locatie doet zij vanaf zondag dagelijks verslag – zowel in tekst, foto’s en video – voor Motor.NL.

BMW GS Trophy 2022: Een trialclinic met 40 graden!

Afgelopen woensdagavond werd de Nederlandse afvaardiging uitgezwaaid tijdens een drukbezochte BBQ in het hoofdkantoor van MotorNL. Familie en genodigden konden het uit drie man bestaande TeamNL – Remy Zwemmer, Michael ‘Mike on the Bike’ Kersten en Willem Vermeulen – nog een keer op het hart drukken om vanaf 4 september een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten in Albanië. Hoewel het in de Internationale BMW GS Trophy niet per se gaat om de winst – kameraadschap, teamprestatie, avontuur en vooral ook lol maken zijn immers de kernwaarden waar de Trophy om draait – is er toch sprake van competitie. Tal van pittige proeven en teamopdrachten zullen de komende week het uiterste vergen van de deelnemers uit 21 landen wereldwijd.

Dagelijks verslag op de Motor.NL-mediakanalen

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen