zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Eerste test 2021 Yamaha MT-07: Charmante cycloop

‘De cycloop is een figuur uit de Griekse mythologie. Cyclopen zijn woeste reuzen met maar één oog’, althans volgens het woordenboek. In het geval van de 2021 Yamaha MT-07 klopt dat slechts gedeeltelijk, want die éénoog is eerder vriendelijk en zeker geen reus. Althans… qua grootte is het geen reus. Kijk je naar de verkoopaantallen, dan spreek je wel anders. Dan is de MT-07 een mastodont! Dit model is veruit de bestverkochte Yamaha-motorfiets. Om je daar een idee over te g...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen