Triumph Tiger 1200: eerste testrit

Volgende week rijdt testredacteur Nick de Triumph Tiger 1200 voor het eerst nabij Almería. De Tiger 1200 werd samen met de Tiger 800 gelanceerd op de EICMA.

De Tiger 1200 serie is nieuw in de Tiger familie en is bedoeld voor de wereldreizigers. De Tiger heeft tien kilo verloren ten opzichte van de vorige generatie. Daarnaast is de Tiger 1200 voorzien van van cruisecontrol, een verstelbaar fullcolour TFT-dashboardscherm, ledverlichting, Triumph shift assist en een nieuwe rijmodi: Off-Road Pro op de xc-modellen. Het motorblok geeft 141 pk. 

Heb jij een onwijs interessante vraag voor Nick over de Triump Tiger 1200? Stel deze dan gerust, en wij zullen ons uiterste best gaan doen om Nickk jouw vraag te laten beantwoorden nadat hij het model uitvoerig heeft getest! Stuur je vraag naar redactie@moto73.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?