Weerzien: Test Triumph Tiger 1050 2007

De Triumph Tiger 1050 versloeg in 2007 op overtuigende wijze maar liefst zes concurrenten. Twaalf jaar verder imponeert de kerngezonde Brit nog altijd, terwijl het gros van de tegenstrevers van weleer al lang en breed is afgevoerd. We testen sinds 1973 motoren. In deze rubriek hebben we oog voor de beste motoren van weleer, die nu vaak voor een prikkie in de showroom staan. We nemen motoren die ooit een vergelijkingstest wonnen onder de loep; wat kosten ze nu en hoe rijden ze naar de huidige maatstaven? Nog altijd met bite Allroads zijn als een tsunami door de motorwereld gegaan. Ooit was er ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • albert 04/02/2020 at 19:51

    he leuk, dit was mijn nieuw gekochte motor in 2008, heeft me helemaal van Nova Scotia naar de poolcirkel in Alaska gebracht en weer terug. Verkocht in 2016, erg leuk om te lezen!

    Antwoord