maandag 27 maart 2023

Motor.NL Motorreis Zwarte Woud

11 tot en met 16 juni 2023

Motorrijden in het Zwarte Woud. Een ware en unieke belevenis!

Ben je op zoek naar een unieke motortraining/reis? Kom dan met ons mee op een onvergetelijke motorreis door het prachtige Zwarte Woud van 11 tot en met 16 juni 2023.

De reis wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs die jarenlange ervaring hebben in het motorrijden in de prachtigste motorregio’s in Europa en die je zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Ze zullen je de beste tips en trucs geven om de meeste te halen uit je rit, of je nu een ervaren motorrijder bent of nog aan het leren.

Onze motorreis zal je meenemen langs de meest spectaculaire routes door het Zwarte Woud, waar je zult genieten van de prachtige natuur, en bochtige wegen en de adembenemende uitzichten.

Deze reis omvat verblijf is een comfortabele accommodatie met een uitstekende keuken. We zorgen ervoor dat alles is geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de prachtige omgeving en het verbeteren van je vaardigheden als motorrijder.

Dit is een unieke kans om het Zwarte Woud op een onvergetelijke manier te ervaren, met gidsen die de beste routes kennen en de beste plekken weten om te stoppen voor een kopje koffie of een hapje eten.

Als je op zoek bent naar een avontuur waarbij je kunt genieten van de natuur en het rijden op de motor, dan is deze reis perfect voor jou.

Meld je nu aan voor onze motorreis in het Zwarte Woud van 11 tot en met 16 juni 2023, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image