dinsdag 25 juni 2024

Motor.NL Motorreis Zwarte Woud

11 tot en met 16 juni 2023

Motorrijden in het Zwarte Woud. Een ware en unieke belevenis!

Ben je op zoek naar een unieke motortraining/reis? Kom dan met ons mee op een onvergetelijke motorreis door het prachtige Zwarte Woud van 11 tot en met 16 juni 2023.

De reis wordt begeleid door gecertificeerde instructeurs die jarenlange ervaring hebben in het motorrijden in de prachtigste motorregio’s in Europa en die je zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Ze zullen je de beste tips en trucs geven om de meeste te halen uit je rit, of je nu een ervaren motorrijder bent of nog aan het leren.

Onze motorreis zal je meenemen langs de meest spectaculaire routes door het Zwarte Woud, waar je zult genieten van de prachtige natuur, en bochtige wegen en de adembenemende uitzichten.

Deze reis omvat verblijf is een comfortabele accommodatie met een uitstekende keuken. We zorgen ervoor dat alles is geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de prachtige omgeving en het verbeteren van je vaardigheden als motorrijder.

Dit is een unieke kans om het Zwarte Woud op een onvergetelijke manier te ervaren, met gidsen die de beste routes kennen en de beste plekken weten om te stoppen voor een kopje koffie of een hapje eten.

Als je op zoek bent naar een avontuur waarbij je kunt genieten van de natuur en het rijden op de motor, dan is deze reis perfect voor jou.

Meld je nu aan voor onze motorreis in het Zwarte Woud van 11 tot en met 16 juni 2023, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Motor.NL Trainingen worden zelfstandig uitgevoerd door onze partner Motorlangweekend.nl | Verkeersschool Jan Kremers. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van onze partner van toepassing, niet die van Motor.NL Media Company. Motor.NL Media Company is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en eventuele wijzigingen van data of inhoud van trainingen door onze partner. Voor eventuele vragen en opmerkingen dient u altijd contact op te nemen met Motorlangweekend.nl / Jan Kremers.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen