maandag 29 mei 2023

Motor.NL Bergtraining Teutoburgerwald

21-22-23 april 2023

Mooie motorroutes dicht bij huis!

In deze streek in Duitsland komt alles bij elkaar. De Noord-Duitse Laagvlakte en het Duitse Middelgebergte, geneeskrachtige bronnen en de mooiste motorroutes.


Het Teutoburgerwoud is een bijna onondekt en (nog) niet een van de populairste motorgebieden, ideaal om daarvan te profiteren.  Het grote voordeel is, niet veel motorrijders!

Ver weg maar toch dicht bij huis. Met het Teutoburgerwoud wordt een bergkam bedoeld die zich uitstrekt van Osnabrück via Bielefeld tot aan Paderborn. 

Prachtige glooiende wegen, talrijke beken en riviertjes, en natuurlijk genoeg bochten om lekker te genieten van de motorfiets.

Bij de MOTORNL Bergrijvaardigheidstrainingen is het doel om een ieder een leuk en leerzaam weekend te bezorgen.

De groepsgrootte is 6 hooguit 7 deelnemers, iedereen kan hier aan meedoen, wij racen niet, we proberen iedereen meer vertrouwen te geven met het rijden van bochten.

De hotels waar we verblijven hebben goede kamers en zijn op ons ingespeeld.

Wij verzamelen op verschillende locaties, dit is afhankelijk van de gekozen bestemming.

Motor.NL Trainingen worden zelfstandig uitgevoerd door onze partner Motorlangweekend.nl | Verkeersschool Jan Kremers. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van onze partner van toepassing, niet die van Motor.NL Media Company. Motor.NL Media Company is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en eventuele wijzigingen van data of inhoud van trainingen door onze partner. Voor eventuele vragen en opmerkingen dient u altijd contact op te nemen met Motorlangweekend.nl / Jan Kremers.
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image