maandag 27 mei 2024

Motor.NL Bergtraining Teutoburgerwald

11-12-13 mei 2024

Mooie motorroutes dicht bij huis!

In deze streek in Duitsland komt alles bij elkaar. De Noord-Duitse Laagvlakte en het Duitse Middelgebergte, geneeskrachtige bronnen en de mooiste motorroutes.


Het Teutoburgerwoud is een bijna onondekt en (nog) niet een van de populairste motorgebieden, ideaal om daarvan te profiteren.  Het grote voordeel is, niet veel motorrijders!

Ver weg maar toch dicht bij huis. Met het Teutoburgerwoud wordt een bergkam bedoeld die zich uitstrekt van Osnabrück via Bielefeld tot aan Paderborn. 

Prachtige glooiende wegen, talrijke beken en riviertjes, en natuurlijk genoeg bochten om lekker te genieten van de motorfiets.

Bij de MOTORNL Bergrijvaardigheidstrainingen is het doel om een ieder een leuk en leerzaam weekend te bezorgen.

De groepsgrootte is 6 hooguit 7 deelnemers, iedereen kan hier aan meedoen, wij racen niet, we proberen iedereen meer vertrouwen te geven met het rijden van bochten.

De hotels waar we verblijven hebben goede kamers en zijn op ons ingespeeld.

Wij verzamelen op verschillende locaties, dit is afhankelijk van de gekozen bestemming.

Motor.NL Trainingen worden zelfstandig uitgevoerd door onze partner Motorlangweekend.nl | Verkeersschool Jan Kremers. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van onze partner van toepassing, niet die van Motor.NL Media Company. Motor.NL Media Company is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en eventuele wijzigingen van data of inhoud van trainingen door onze partner. Voor eventuele vragen en opmerkingen dient u altijd contact op te nemen met Motorlangweekend.nl / Jan Kremers.
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen