maandag 24 juni 2024

Motor.NL Reis Belgische & Luxemburgse Ardennen

Ben je op zoek naar een unieke motorreis? Kom dan met ons mee op een onvergetelijke motorreis door de prachtige Ardennen van België en Luxemburg.

Belgische & Luxemburgse Ardennen

  • België en Luxemburg
  • 5-6-7- juli 2024
  • De start zal plaatsvinden in Valkenburg.
  • 480,- (Op basis van half pension)

Prachtige motor omstandigheden in de Belgische/Luxemburgse Ardennen.

Vergis je niet in België ! Het land is namelijk niet alleen bekend om haar mooie landschappen, maar ook om haar uitdagende bergwegen die ook aansluiten op de mooie bochtige wegen van Luxemburg en haar historische steden.

Tijdens onze trainingen in België kun je genieten van deze bezienswaardigheden terwijl je jouw motorvaardigheden verbetert.

De Ardennen bestrijken drie landen: België, Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg.

Onze gediplomeerde en ervaren motorinstructeurs zullen je begeleiden naar de meest fraaie bestemmingen. Of je nu een ervaren motorrijder bent of een nieuwe uitdaging zoekt, onze trainingen zijn ontworpen om je rijvaardigheid en vertrouwen op de motor te verhogen. Tijdens onze tussenstops onderweg kun je genieten van het prachtige landschap en leer je meer over het rijden door bochten en bergen.

Motor.NL Trainingen worden zelfstandig uitgevoerd door onze partner Motorlangweekend.nl | Verkeersschool Jan Kremers. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van onze partner van toepassing, niet die van Motor.NL Media Company. Motor.NL Media Company is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en eventuele wijzigingen van data of inhoud van trainingen door onze partner. Voor eventuele vragen en opmerkingen dient u altijd contact op te nemen met Motorlangweekend.nl / Jan Kremers.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen