dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor.NL Basistraining

De Motor.NL Basistraining leert je omgaan met de (nieuwste) rijtechniek. Je rijvaardigheid verbetert evenals je motorbeheersing. Zo haal je nog meer uit je motor en zit je er zekerder op.

(de link gaat naar onze partnersite Motorlangweekend.nl van onze huistrainer Jan Kremers)

Programma:
De training bestaat uit een efficiënte mix van onderstaande theorie- en praktijkonderdelen:

– Weg-rijcontrole (Borvass)
– Motorgymnastiek
– Halve draai
– Obstakels, wip en slalom
– Remmen op stroef, nat en glad wegdek
– Bochten rijden
– Anti-slip training

Trainingsdata:
Deze training wordt op verschillende data gegeven. Zorg dat je bij het bestellen van het ticket, de juiste datum hebt geselecteerd.

11 mei
8 juni
14 juli

Tijd:
De basistrainingen starten om 9:00 uur en eindigen om 16:00 uur.

Locatie:
Deze training vindt plaats bij het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad.
Adres: Talingweg 120, 8218 NX  Lelystad

Prijs:
Reguliere prijs: € 235,-
Motor.NL: € 220,-*

*Leden van de Motor.NL Riders Club of abonnees van MOTO73, Promotor of Digitaal Premium

Anti-slip:
Tijdens de training rij je op je eigen motor. Zo leer je deze nog beter kennen. Voor het (anti-) slipgedeelte van de training, wordt echter gebruik gemaakt van speciale slipmotoren. Op deze speciale motor met zijwielen, wordt het blokkeren van voor- en achterwiel geoefend. Ook ervaar je het verschil tussen een motor met en zonder ABS.

Inclusief:
– Lunch
– Vakbekwame WRM-gecertificeerde trainers

Contact voor inhoudelijke vragen:
Jan Kremers: jankremers.motor@gmail.com

De Motor.NL Basistraining wordt uitgevoerd door Verkeersschool Jan C. Kremers. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met motortrainingen en werkt uitsluitend met WRM-gecertificeerde trainers.

Bekijk ook eens de andere Motor.NL Trainingen, zoals de Motor.NL Basis Plus training (voor gevorderde motorrijders), de Motor.NL Openbare Weg training of de Harley-Davidson Safe Rider Training.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Hebben jullie al de nieuwe data voor de basis training?. Wij zouden deze training graag volgen aan het begin van het seizoen 2020, zodat we goed voorbereid op pad kunnen.
    Groet,
    André te Linde

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen