Motor.NL Basistraining

De Motor.NL Basistraining leert je omgaan met de (nieuwste) rijtechniek. Je rijvaardigheid verbetert evenals je motorbeheersing. Zo haal je nog meer uit je motor en zit je er zekerder op.

Boek hier je Motor.NL Basistraining: ticketpoint.nl/motor-nl-basistraining

Programma:
De training bestaat uit een efficiënte mix van onderstaande theorie- en praktijkonderdelen:

– Weg-rijcontrole (Borvass)
– Motorgymnastiek
– Halve draai
– Obstakels, wip en slalom
– Remmen op stroef, nat en glad wegdek
– Bochten rijden
– Anti-slip training

Trainingsdata:
Deze training wordt op verschillende data gegeven. Zorg dat je bij het bestellen van het ticket, de juiste datum hebt geselecteerd.

– zaterdag 3 april 2021
– woensdag 21 april 2021
– vrijdag 14 mei 2021
– vrijdag 18 juni 2021

– woensdag 14 juli 2021
vrijdag 27 augustus 2021
– zondag 19 september 2021
– vrijdag 1 oktober 2021

Tijd:
De basistrainingen starten om 9:00 uur en eindigen om 16:00 uur.

Locatie:
Deze training vindt plaats bij het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad.
Adres: Talingweg 120, 8218 NX  Lelystad

Prijs:
Reguliere prijs: € 235,- incl. ticketfee
Abonnees Motor.NL: € 220,-* incl. ticketfee

*Abonnees van MOTO73, Promotor of Digitaal+ via ledenvoordeelpas

Anti-slip:
Tijdens de training rij je op je eigen motor. Zo leer je deze nog beter kennen. Voor het (anti-) slipgedeelte van de training, wordt echter gebruik gemaakt van speciale slipmotoren. Op deze speciale motor met zijwielen, wordt het blokkeren van voor- en achterwiel geoefend. Ook ervaar je het verschil tussen een motor met en zonder ABS.

Inclusief:
– Lunch
– Vakbekwame WRM-gecertificeerde trainers

Contact voor inhoudelijke vragen:
Jan Kremers: jankremers.motor@gmail.com

Vragen over het bestellen van tickets kunnen enkel via de klantenservice van Ticketpoint gesteld worden.

De Motor.NL Basistraining wordt uitgevoerd door Verkeersschool Jan C. Kremers. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met motortrainingen en werkt uitsluitend met WRM-gecertificeerde trainers.

Bekijk ook eens de andere Motor.NL Trainingen, zoals de Motor.NL Basis Plus training (voor gevorderde motorrijders), de Motor.NL Openbare Weg training of de Harley-Davidson Safe Rider Training.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Motor.NL Basistraining. Boek hier je Motor.NL Basistraining.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.