dinsdag 18 juni 2024

Motor.NL Basistraining

De Motor.NL Basistraining leert je omgaan met de (nieuwste) rijtechniek. Je rijvaardigheid verbetert evenals je motorbeheersing. Zo haal je nog meer uit je motor en zit je er zekerder op.

(de link gaat naar onze partnersite Motorlangweekend.nl van onze huistrainer Jan Kremers)

Programma:
De training bestaat uit een efficiënte mix van onderstaande theorie- en praktijkonderdelen:

 • Theorie
 • Wegrij controle,
 • Motorgymnastiek,
 • Rijden over een wip,
 • Langzame handelingen,
 • Remmen. Op eigen motorfiets
 • Remmen op een slipplaat (met onze motoren)
 • Theorie bochten en bochten rijden

Trainingsdata 2024:
Deze training wordt op verschillende data gegeven. Zorg dat je bij het bestellen van het ticket, de juiste datum hebt geselecteerd.

 • 3 april
 • 24 mei (nog 2 vrije plekken)

Tijd:
De basistrainingen starten om 8:30 uur en eindigen om 15:00 uur.

Locatie:
Deze training vindt plaats bij het MRijvaardigheidscentrum ( RCL ) in Lelystad.
Adres: Talingweg 120, 8218 NX Lelystad

Prijs:
Reguliere prijs: € 245,-
Motor.NL leden: € 230,-*

*Leden van de Motor.NL Riders Club of abonnees van MOTO73, Promotor of Digitaal Premium

Inclusief:
– Lunch
– Vakbekwame WRM-gecertificeerde trainers

Contact voor inhoudelijke vragen:
Jan Kremers: jankremers.motor@gmail.com

De Motor.NL Basistraining wordt uitgevoerd door Verkeersschool Jan C. Kremers. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met motortrainingen en werkt uitsluitend met WRM-gecertificeerde trainers.

Bekijk ook eens de andere Motor.NL Trainingen, zoals de Motor.NL Basis Plus training (voor gevorderde motorrijders), de Motor.NL Openbare Weg training of de Harley-Davidson Safe Rider Training.

Motor.NL Trainingen worden zelfstandig uitgevoerd door onze partner Motorlangweekend.nl | Verkeersschool Jan Kremers. Op alle trainingen zijn de algemene voorwaarden van onze partner van toepassing, niet die van Motor.NL Media Company. Motor.NL Media Company is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en eventuele wijzigingen van data of inhoud van trainingen door onze partner. Voor eventuele vragen en opmerkingen dient u altijd contact op te nemen met Motorlangweekend.nl / Jan Kremers.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

 1. Hebben jullie al de nieuwe data voor de basis training?. Wij zouden deze training graag volgen aan het begin van het seizoen 2020, zodat we goed voorbereid op pad kunnen.
  Groet,
  André te Linde

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen