dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

10 euro cadeau van Hein Gericke

Ha, wie zegt dat tijdschriften duur zijn? Bij de nieuwe MOTOR Magazine, vanaf vandaag in de winkel, zit een cadeaukaart van Hein Gericke ter waarde van 10 euro. De kaart is geldig tot en met 30 september 2011 en mag gebruikt worden bij bestedingen vanaf 30 euro. De complete collectie van Hein Gericke staat op www.hein-gericke.com. Maar let op, de ‘bon’ is alleen in te wisselen bij de winkels in Nederland (Amsterdam, Almere en Eindhoven). Achterop de kaart staan alle voorwaarden. Lees die even goed door, dat voorkomt vervelende verrassingen.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen