10 euro cadeau van Hein Gericke

Ha, wie zegt dat tijdschriften duur zijn? Bij de nieuwe MOTOR Magazine, vanaf vandaag in de winkel, zit een cadeaukaart van Hein Gericke ter waarde van 10 euro. De kaart is geldig tot en met 30 september 2011 en mag gebruikt worden bij bestedingen vanaf 30 euro. De complete collectie van Hein Gericke staat op www.hein-gericke.com. Maar let op, de ‘bon’ is alleen in te wisselen bij de winkels in Nederland (Amsterdam, Almere en Eindhoven). Achterop de kaart staan alle voorwaarden. Lees die even goed door, dat voorkomt vervelende verrassingen.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.