Poll > Wat wordt je volgende motor?

Berichten uit de branche zijn weinig hoopgevend. De verkoop van nieuwe motorfietsen is niet om over naar huis te schrijven om het dieptepunt maar eens met gevoel voor understatement te omschrijven. Tweedehands gaat wat beter, maar het houdt allemaal niet over. Als het om de grote boosdoener gaat, wijzen de meeste vingers toch naar de Economie.

Nou, goed nieuws dan dat die weer aantrekt! De portemonnees vullen zich weer gestaag en jij bedenkt je nu natuurlijk al wat je volgende motor zal worden, nieuw danwel tweedehands. Het jeukte natuurlijk al een tijdje, dus je heb goed na kunnen denken over je keuze. We zijn nieuwsgierig, wat wordt het?

Mijn volgende motor wordt een:
A. Allroad
B. Toerbuffel
C. Sporttoer
D. Sport
E. Naked
F. Supermoto
G. Chopper

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.