vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Poll > Wat wordt je volgende motor?

Berichten uit de branche zijn weinig hoopgevend. De verkoop van nieuwe motorfietsen is niet om over naar huis te schrijven om het dieptepunt maar eens met gevoel voor understatement te omschrijven. Tweedehands gaat wat beter, maar het houdt allemaal niet over. Als het om de grote boosdoener gaat, wijzen de meeste vingers toch naar de Economie.

Nou, goed nieuws dan dat die weer aantrekt! De portemonnees vullen zich weer gestaag en jij bedenkt je nu natuurlijk al wat je volgende motor zal worden, nieuw danwel tweedehands. Het jeukte natuurlijk al een tijdje, dus je heb goed na kunnen denken over je keuze. We zijn nieuwsgierig, wat wordt het?

Mijn volgende motor wordt een:
A. Allroad
B. Toerbuffel
C. Sporttoer
D. Sport
E. Naked
F. Supermoto
G. Chopper

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen