zaterdag 24 februari 2024

100.000 euro voor deze MV Agusta

Het is wellicht een beetje flauw, maar normaal gesproken is een speciale MV Agusta geen nieuws want zie er maar eens eentje te vinden die niet speciaal is… Toch besteden we graag aandacht aan deze unieke F3 800. Tijdens een veilig voor het Italiaanse Unicef werd deze motor namelijk geveild voor liefst 100.000 euro. Een ton!

Echt uniek

Hoewel het letterlijk een unieke MV is – er is er echt maar eentje van gemaakt – best veel geld. Maar zeker mooi is dat de volledige opbrengst naar Unicef gaat. Wie de koper is, werd helaas niet bekend gemaakt. Wel dat het om een MV Agusta-verzamelaar gaat (met waarschijnlijk een beste bankrekening…).

Nieuwsbron

Wat je mening ook is over deze F3 800, feit is dat MV Agusta de laatste weken heel veel nieuws heeft. Zoals onderstaande opsomming perfect laat zien.

MV Agusta-baas: ‘Betaalbare Superveloce op komst’

Wat het succes van de MV Agusta Serie Oro ons leert

Mini MV Agusta’s op komst

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen