Motorrijder helpt alweer de politie

Motorrijders en de politie, het worden nog eens hele goede vrienden. Want nadat we vorige week al schreven over een eigenaar die meehielp bij het terugvinden van zijn gestolen motor, is het nu een motorrijder die de politie helpt bij het vangen van een ontsnapte inbreker.

Omsingeling

De motorrijder reed in de nacht van vrijdag op zaterdag toevallig langs nadat de politie in Haarlem een huis had omsingeld met daarin twee inbrekers. Dat omsingelen ging niet helemaal lekker, want de twee wisten te ontkomen. Gelukkig werd inbreker 1 al snel gepakt, maar inbreker 2 leek er vandoor te gaan.

Motorheld

Tot onze Motorheld van de Week agenten door de straat zag rennen en agenten zelfs een aantal fietsen zag vorderden voor een achtervolging. Uiteraard ging hij even kijken wat er aan de hand was. Het resultaat daarvan is te zien in deze spannende film, mede mogelijk gemaakt door Dumpert.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?