vrijdag 23 februari 2024

Motorrijder helpt alweer de politie

Motorrijders en de politie, het worden nog eens hele goede vrienden. Want nadat we vorige week al schreven over een eigenaar die meehielp bij het terugvinden van zijn gestolen motor, is het nu een motorrijder die de politie helpt bij het vangen van een ontsnapte inbreker.

Omsingeling

De motorrijder reed in de nacht van vrijdag op zaterdag toevallig langs nadat de politie in Haarlem een huis had omsingeld met daarin twee inbrekers. Dat omsingelen ging niet helemaal lekker, want de twee wisten te ontkomen. Gelukkig werd inbreker 1 al snel gepakt, maar inbreker 2 leek er vandoor te gaan.

Motorheld

Tot onze Motorheld van de Week agenten door de straat zag rennen en agenten zelfs een aantal fietsen zag vorderden voor een achtervolging. Uiteraard ging hij even kijken wat er aan de hand was. Het resultaat daarvan is te zien in deze spannende film, mede mogelijk gemaakt door Dumpert.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen