13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

108-jarige Elisabeth maakt ritje op de motor

Tien bewoners van een verzorgingshuis in Oost-Souburg (Zeeland) mochten deze week een ritje maken in de zijspan van een motor. De 108-jarige Elisabeth Bastiaans was één van de gelukkigen. Ze werd opgehaald door een motor met zijspan, waar ze met haar rolstoel zo in kon rollen.

Fotografie: Omroep Zeeland

“Mensen nog aan toe, wat een hobbels”, citeert Omroep Zeeland mevrouw Bastiaanse, nog met de helm op haar hoofd na de rit. “Dit doe ik nooit meer. Ik ben de Mercedes van mijn schoonzoon gewend. Dat hobbelt helemaal niet zo veel. Dan maak ik liever een ritje met mijn schoonzoon, haha!”

Ze vervolgt: “Dat een ander hier van kan genieten, prima, maar voor mij is dit helemaal niks. Nee, ik ga niet meer mee! Ik ga liever breien achter de tv!”

Omroep Zeeland maakte ook een korte video met mevrouw Bastiaans. Deze kun je hier bekijken.

Bron: omroepzeeland/NOS

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen