woensdag 27 september 2023

Riders Club Winactie: Met AFAM naar de MXGP van Vlaanderen

Exclusieve winactie voor Motor.NL Riders Club-leden.

Een MXGP in Vlaanderen is altijd bijzonder en als er dan ook nog eens gereden wordt in het aller zwaarste crosszand ter wereld, uiteraard dat van Lommel, is het helemaal speciaal. Niet in de laatste plaats omdat nog altijd veel topcrossers vlakbij circuit het Stedelijk Motorcrossterrein Lommel wonen en dat zorgt altijd voor een bijzondere sfeer. Met een beetje fantasie kun je deze MXGP op zondag 24 juli zelfs een buurtfeest noemen!

Als Motor.NL Riders Club VIP bij de Dutch TT op Assen

Nog specialer is dat een Motor.NL Riders Clublid dankzij AFAM dit crossspektakel op een unieke manier gaat meemaken. AFAM is als tandwiel- en kettingspecialist al sinds mensenheugenis betrokken bij de MXGP (en ook onder andere de MotoGP en WorldSBK) en is alleen daarom al de ideale partner in deze winactie.

Door het niet doorgaan van de MXGP in Oss is Lommel ook nog eens de dichtstbijzijnde MXGP van 2022 voor ons en met Glenn Coldenhoff (MXGP) en Kay de Wolf (MX2) hebben we ook nog eens twee zeer serieuze kanshebbers aan de start. Of gaat Calvin Vlaanderen voor het MXGP-startveld weer verrassen? Als Motor.NL Riders Clublid kun je het vanaf de eerste rij meemaken.

Nog geen lid? Geen probleem! Aanmelden kan heel gemakkelijk via www.motor.nl/ridersclub-lid-worden. Meedoen aan deze winactie is al net zo eenvoudig, want je hoeft enkel onderstaand formulier in te vullen.

Over de Motor.NL Riders Club

De Motor.NL Riders Club is de leukste motorclub van Nederland. Speciaal voor mensen die geen genoeg krijgen van motorrijden. We gaan samen op pad, regelen de beste deals en voorzien je dagelijks van motornieuws. Wat voor motor je ook rijdt, iedereen is welkom, want motorrijden is voor iedereen!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image