maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

125 Duke wordt volwassen

Zelden werd een 125cc-tje zo enthousiast ontvangen als de KTM 125 Duke. Maar zelden was het eindoordeel na een flinke rit met deze Oostenrijker zo unaniem. Iedereen wenste namelijk dat de 125 net iets meer cilinderinhoud zou hebben. Goed nieuws, KTM komt nu met de 200cc versie. Oké, 26 pk blijft weinig maar het gaat alvast de goede kant op. Overigens is er naast de toegenomen cilinderinhoud niets veranderd. De 200 Duke gaat 4.585 euro kosten. Voor de 125 betaal je slechts 435 euro minder. Wij weten het wel…
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen