125 Duke wordt volwassen

Zelden werd een 125cc-tje zo enthousiast ontvangen als de KTM 125 Duke. Maar zelden was het eindoordeel na een flinke rit met deze Oostenrijker zo unaniem. Iedereen wenste namelijk dat de 125 net iets meer cilinderinhoud zou hebben. Goed nieuws, KTM komt nu met de 200cc versie. Oké, 26 pk blijft weinig maar het gaat alvast de goede kant op. Overigens is er naast de toegenomen cilinderinhoud niets veranderd. De 200 Duke gaat 4.585 euro kosten. Voor de 125 betaal je slechts 435 euro minder. Wij weten het wel…
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?