vrijdag 29 maart 2024

Zakelijk of gesponsord motorrijden

Niet iedereen kent de voordelen van het zakelijk gebruik van een motor. Sterker nog, haast niemand gokken wij. Wordt er daarom zo weinig gebruik van gemaakt? Om meer helderheid in de voordelen van zakelijk motorrijden te geven, houdt Affetto Ducati op 13 december een informatie avond over dit thema.

Een ander thema op deze  avond is sponsoring. Waarom kan het voor een bedrijf  interessant zijn om dat te doen? Behalve het fiscale aspect zitten er een aantal andere voordelen aan. De avond wordt mede verzorgd door Jeroen van Bergen van accountantskantoor van Bergen CS uit Nijmegen en begint om 19.30 uur. Inschrijven kan het best via e-mail (info@affettoducati.com). Het adres van Affetto Ducati is Ewijkseweg 3, 6611 AG in Overasselt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen