Zakelijk of gesponsord motorrijden

Niet iedereen kent de voordelen van het zakelijk gebruik van een motor. Sterker nog, haast niemand gokken wij. Wordt er daarom zo weinig gebruik van gemaakt? Om meer helderheid in de voordelen van zakelijk motorrijden te geven, houdt Affetto Ducati op 13 december een informatie avond over dit thema.

Een ander thema op deze  avond is sponsoring. Waarom kan het voor een bedrijf  interessant zijn om dat te doen? Behalve het fiscale aspect zitten er een aantal andere voordelen aan. De avond wordt mede verzorgd door Jeroen van Bergen van accountantskantoor van Bergen CS uit Nijmegen en begint om 19.30 uur. Inschrijven kan het best via e-mail (info@affettoducati.com). Het adres van Affetto Ducati is Ewijkseweg 3, 6611 AG in Overasselt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.