142.000 TT-bezoekers

De bezoekerscijfers van de Dutch TT zijn niet mis, zo heeft het TT Circuit bekend gemaakt. Alleen al op de wedstrijddag kwamen er 97.150 betalende bezoekers aan de poort. In totaal trok de TT zelfs 142.000 bezoekers. Dat zijn ongeveer 10.000 meer bezoekers dan de afgelopen twee jaren.

Natuurlijk staat het mooie weer aan de basis van deze goede cijfers, maar ook de spannende strijd om het kampioenschap en de herrezen status van superster Valentino Rossi spelen mee. 

Ook het TT Festival is met een opmars bezig. Waar vorig jaar nog geen 100.000 bezoekers kwamen, waren dat er dit jaar meer dan 150.000. De organisatie spreekt dan ook over een zeer succesvol evenement.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.