MT-07 Tracer in de maak

Bovenstaande MT-07 (testverslag) kennen we al een tijdje, de MT-09 Tracer ook. Maar Motorcyclenews.com heeft foto’s online staan waarop duidelijk te zien is dat Yamaha werkt aan een MT-07 met toeruitrusting.

De nieuwe Tracer is gespot tijdens testwerk rondom Milaan. Er is duidelijk een nieuw silhouet zichtbaar, maar productieklaar is de nieuwe MT nog lang niet. Japanse bronnen hebben gemeld dat het nog minstens een jaar duurt voordat de nieuwe Tracer productierijp is, en dan kan het nog wel eens een half jaar duren totdat -ie bij de dealer staat.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.