200 Miglia di Imola revival

Na de succesvolle eerste editie, vorig jaar, mag het haast geen verrassing heten dat er ook in 2011 een 200 Miglia di Imola gehouden wordt. Voor deze tweede editie heeft de organisatie het weekend van 30 september en 1 en 2 oktober gereserveerd. Als je met je eigen klassieke schoonheid wil deelnemen aan de 200 van Imola, aarzel dan niet langer en schrijf je in via www.200miglia.com. Er is al veel interesse en het aantal plaatsen is beperkt.

Daarnaast staan er ook heel veel parades op het programma waar de piloten van weeleer de adrenaline nog eens door hun aderen kunnen voelen stromen. De parade van de 200 Miglia is natuurlijk het hoogtepunt maar er wordt ook gewerkt aan een parade voor de 100 Miglia. En zo zal onze affiche er net zo uitzien als vroeger, toen de 250cc’s ook de proloog reden van het wereldkampioenschap.

Binnenkort meer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.