13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

200 Miglia di Imola revival

Na de succesvolle eerste editie, vorig jaar, mag het haast geen verrassing heten dat er ook in 2011 een 200 Miglia di Imola gehouden wordt. Voor deze tweede editie heeft de organisatie het weekend van 30 september en 1 en 2 oktober gereserveerd. Als je met je eigen klassieke schoonheid wil deelnemen aan de 200 van Imola, aarzel dan niet langer en schrijf je in via www.200miglia.com. Er is al veel interesse en het aantal plaatsen is beperkt.

Daarnaast staan er ook heel veel parades op het programma waar de piloten van weeleer de adrenaline nog eens door hun aderen kunnen voelen stromen. De parade van de 200 Miglia is natuurlijk het hoogtepunt maar er wordt ook gewerkt aan een parade voor de 100 Miglia. En zo zal onze affiche er net zo uitzien als vroeger, toen de 250cc’s ook de proloog reden van het wereldkampioenschap.

Binnenkort meer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen