Hummel wereldkampioen

Bij de wedstrijden om de FIM Grass Track Youth Gold Trophy 125cc in het Franse Macaire heeft Romano Hummel de wereldtitel binnengehaald. Met een tweede plaats in de eerste heat en overwinningen in de tweede en derde manche was de 12-jarige rijder uit Hoogkerk te sterk voor de concurrentie. Ook de andere Nederlandse deelnemer Nicolien van de Kant reed een sterke wedstrijd, zij behaalde een welverdiende achtste plaats.

Archieffoto: Romano Hummel
Bron: KNMV

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.