dinsdag 21 mei 2024

Samen met Herlings naar de film

Wie geen genoeg kan krijgen van het succes van het gouden Nederlands team bij de Motocross of Nations komt 25 november maximaal aan zijn trekken. Die avond zijn Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Calvin Vlaanderen en Roan van de Moosdijk in theater Markant Uden. Jij kan daar ook bij zijn.

Meet & greet
Tijdens de avond is de première van de film ‘Code Oranje – De weg naar goud bij de MXoN’. De documentaire bevat meer dan een uur aan unieke beelden van de voorbereiding, teambesprekingen, trainingen, interviews en meer. Natuurlijk komt ook het succesvolle wedstrijdweekend zelf ruim aan bod. Voorafgaand aan de voorstelling interviewt NOS-motorcrosscommentator Sebastiaan Timmerman de rijders op het podium. Na de film zijn Glenn, Calvin, Jeffrey en Roan er voor een meet & greet, foto’s en handtekeningen. Er zijn kaarten voor half zeven en voor negen uur.

Kaarten bestellen
Wil je alvast een voorproefje van de film bekijk dan hier de trailer. Bovendien kun je hier ook kaarten – twintig euro per stuk – bestellen. Heb je vooraf zin een saté met friet? Bestel dan een arrangement met film en diner voor dertig euro.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen