zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Suzuki teast V-Strom 1000

Rijdend beeld van een nieuwe V-Strom 1000 zien we op de YouTube-pagina van Suzuki. Volgende week zal hij op de EICMA in Milaan officieel gepresenteerd worden.

De meest nietszeggende teaservideo ooit blijkt nu de start geweest van een promotiecampagne voor de 2020 Suzuki V-Strom 1000. Een nieuw smoeltje voor de grote adventure tourer van de Japanners. En dat smoeltje doet een belletje rinkelen. Die vierkante koplamp lijkt namelijk wel heel erg op die van de oude DR Big! Ook het nagenoeg vlak gemonteerde windscherm doet denken aan dat Dakar-icoon.

Suzuki V-Strom 1000 2020 EICMA teaser

Op het eerste oog lijkt het er niet op dat de vernieuwing erg drastisch is. De rempartij, vering en uitlaat lijken in de paar frames die we mogen zien namelijk gelijk aan het huidige model. Maar nieuw is in ieder geval wel het dashboard. Helaas staat daar de zon op en kunnen we niet vaststellen of het om een modern TFT-exemplaar gaat of dat er nog een LCD-scherm opzit.

Suzuki V-Strom 1000 EICMA teaservideo

Zelf oordelen doe je door onderstaande video te bekijken. De presentatie van Suzuki vindt op 5 november om 10:40 uur plaats, wij proberen je dan zo snel mogelijk je alle feiten te brengen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen