2021 Honda CBF125F

De CB125F, Honda’s populaire motorfiets voor beginners, heeft een grondige opfrisbeurt gekregen voor 2021.

Het benzineverbruik daalde aanzienlijk dankzij het eSP-motorblok terwijl het vermogen op peil blijft.

Het blok genereert weinig wrijving en is nu ook uitgerust met een ACG-starter. Ook het rijwielgedeelte werd opnieuw ontworpen en leunt qua stijl dichter bij de grotere CB’s.

Een LED-koplamp, een middenstandaard en digitaal dashboard met ECO-meter zijn standaard inbegrepen. In totaal is de motorfiets 11 kilogram lichter.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?