2021 Tokyo Motorcycle Show geannuleerd als gevolg van COVID-19

De meeste motorshows van 2020 zijn al geannuleerd als gevolg van Covid-19. De hoop dat het volgend jaar anders zou zijn, is geweken omdat ook de Tokyo Motorcycle Show van 2021 aankondigt dat de show in maart niet doorgaat.

De show zou de 48ste editie van het evenement in Japan zijn geweest, maar de organisatoren hebben besloten het evenement te annuleren om de volksgezondheid te beschermen. De motorshow zal nu plaatsvinden in 2022, hoewel de data nog moeten worden bevestigd.

Het kan zijn dat er wel een Tokyo Motorcycle Show LIVE komt, een virtuele versie van de show.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?