2022 That Motorreizen staan online!

Het reizenprogramma 2022 van That Motorreizen staan online: www.thatmotorreizen.nl. Met meer dan 60 bestemmingen, reikt het Europese toergebied van de Noorse Fjorden tot de Abruzzen in Italië en van Schotse Highlands tot Canarische Eilanden.

Nieuwe in 2022

  • Ierland: een 13-daagse individuele rondreis door Engeland, Wales, Ierland en Schotland. Hier beleef je de ruige kusten en de Wild Atlantic Way en de Ierse cultuur op een intense manier.
  • Fly Ride Catalunya: een 7-daagse vliegreis met BMW huurmotoren naar de Spaanse provincie Catalonië.
  • Combitours: een nieuw concept waarbij je verschillende reisgebieden met elkaar kunt verbinden. Op deze manier stel je je eigen motorreis samen. De combitours Harz – Sauerland of Oostenrijkse – Zwitserse Alpen zijn twee voorbeelden.
  • Epic Scotland: een 14-daagse tour door de Highlands, waarbij een bezoek aan Edinburgh én de North Coast 500 niet ontbreken.
  • Vernieuwd Alpine X-Treme: Dit 8-daags avontuur met pittig stuurwerk kent een nieuw hotel en nieuwe routes.

Dit is de 2022 BMW K 1600 line-up

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?