dinsdag 23 april 2024

2022 That Motorreizen staan online!

Het reizenprogramma 2022 van That Motorreizen staan online: www.thatmotorreizen.nl. Met meer dan 60 bestemmingen, reikt het Europese toergebied van de Noorse Fjorden tot de Abruzzen in Italië en van Schotse Highlands tot Canarische Eilanden.

Nieuwe in 2022

  • Ierland: een 13-daagse individuele rondreis door Engeland, Wales, Ierland en Schotland. Hier beleef je de ruige kusten en de Wild Atlantic Way en de Ierse cultuur op een intense manier.
  • Fly Ride Catalunya: een 7-daagse vliegreis met BMW huurmotoren naar de Spaanse provincie Catalonië.
  • Combitours: een nieuw concept waarbij je verschillende reisgebieden met elkaar kunt verbinden. Op deze manier stel je je eigen motorreis samen. De combitours Harz – Sauerland of Oostenrijkse – Zwitserse Alpen zijn twee voorbeelden.
  • Epic Scotland: een 14-daagse tour door de Highlands, waarbij een bezoek aan Edinburgh én de North Coast 500 niet ontbreken.
  • Vernieuwd Alpine X-Treme: Dit 8-daags avontuur met pittig stuurwerk kent een nieuw hotel en nieuwe routes.

Dit is de 2022 BMW K 1600 line-up

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen