zaterdag 15 juni 2024

2023 Honda GL1800 Gold Wing met exclusieve Airbag

Honda’s zescilinder luxe grand tourers zijn onthuld voor het modeljaar 2023. Dat omvat nieuwe kleurenschema’s voor de standaard en Tour versies, en een update van het TPMS systeem.

Voor 2023 krijgt de GL1800 Gold Wing, in de basisversies met DCT en Tour (met en zonder airbags), een veiligheidsupdate en nieuwe kleuren. Er is geen verandering in esthetiek of constructie.

Wat de veiligheid betreft, bevat het bandenspanningscontrolesysteem TPMS (Tyre Pressure Monitoring System, dat de waarde in bar op het LCD-scherm weergeeft) nu ook een duidelijke waarschuwing via het TFT-scherm voor het geval de spanning niet optimaal is. Dit systeem zit nu ook in de basisversie.

Kleurstellingen

De GL1800 Gold Wing DCT (zonder topbox, maar met DCT-transmissie met 7 versnellingen + Walking Mode) zal verkrijgbaar zijn in Mat Iridium Gray Metallic / Mat Pearl Morion Black.
De GL1800 Gold Wing Tour, met topbox, handgeschakelde 6-versnellingsbak met elektrische achteruit en HSTC-systeem voor starten op een helling, zal verkrijgbaar zijn in het nieuwe Graphite Black met bruine balhoofdkappen.

Airbag

De GL1800 Gold Wing Tour DCT/Airbag versie (uitgerust met topbox, Airbag en 7-versnellingsbak DCT + Walking Mode + HSTC) arriveert in de nieuwe two-tone Beta Silver Metallic / Iridium Gray Metallic en Graphite Black kleuren, met kopkappen in bruin, evenals in de bevestigde Pearl Glare White.

2023 Honda Gold Wing
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen