maandag 15 juli 2024

2023 Kawasaki Ninja 650 met Traction Control en LED-richtingaanwijzers

De Ninja 650 combineert sportief rijden met dagelijkse bruikbaarheid. De ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak maakt deze Sport Tourer zeer geliefd bij een breed publiek. Voor 2023 is de Ninja 650 uitgerust met Kawasaki’s geavanceerde Traction Control en LED-richtingaanwijzers.

Onder het motto ‘’Fun-Style-Easy’’ weet de unieke Ninja 650 een zeer breed scala aan rijders voor zich te winnen. De koppelrijke 649cc parallel-twin heeft een bruikbare vermogensafgifte onder alle omstandigheden. Door het lichte Trellis frame en aluminium swingarm blijft het rijklaargewicht beperkt, dit komt ten goede van de sportieve aspiraties. Een comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en laag brandstofverbruik maken deze Ninja daarnaast perfect inzetbaar voor lange tourritten of dagelijks gebruik.

Kawasaki W800 2023: van nature Retro

Nieuw is de toevoeging van Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC)*. Dit 3-voudig instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Hiernaast is het systeem ook volledig uit te schakelen.

Om het moderne design te benadrukken krijgt het model vanaf 2023 standaard ook LED-richtingaanwijzers als aanvulling op de overige LED-verlichting. Achter de scherp vormgegeven neus bevindt zich een modern TFT-kleurendisplay. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO-indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan er een veelvoud aan informatie uitgelezen worden zoals een route logboek en onderhoudsinformatie.

Om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar.

De 2023 Ninja 650 is vanaf medio december beschikbaar bij de officiële Kawasaki dealers in de nieuwe kleuren Lime Green (KRT edition) en Metallic Matte Graphenesteel Gray.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

*De 35kW (A2) versie is uitgerust met één KTRC-modus en hiernaast ook volledig uit te schakelen.

              

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen