dinsdag 18 juni 2024

2024 Kawasaki Versys 1000: een Versys voor iedereen

De Kawasaki Versys 1000 2024 zal beschikbaar zijn in drie uitvoeringen: de standaard Versys 1000, de luxere Versys 1000 S, en de topklasse Versys 1000 SE, elk aangepast aan verschillende rijdersbehoeften en voorkeuren. Deze reeks benadrukt comfort en beheersbaarheid op verharde wegen, een streven gerealiseerd door kenmerken zoals brede veerwegen en 17-inch wielen die een hoge mate van wendbaarheid bieden, samen met een krachtige 1043 cc viercilinder-lijnmotor.

Thierry scoort nieuw record: 15 landen op de motor binnen 24 uur

De standaard Versys 1000 biedt al een rijkelijke set aan voorzieningen, waaronder Cruise Control, Traction Control en Cornering Management. Daarentegen biedt de Versys 1000 S aanvullende luxefuncties zoals een TFT-display met Bluetooth-connectiviteit en handvatverwarming. De Versys 1000 SE staat aan de top met een semi-actieve elektronische Showa Skyhook vering voor een ongeëvenaarde wegligging, zich aanpassend aan continu veranderende wegomstandigheden.

Bovendien zijn deze modellen verkrijgbaar in aantrekkelijke nieuwe kleurenschema’s vanaf december, hoewel de exacte prijzen nog moeten worden aangekondigd. De motor heeft ook een bewezen staat van dienst, met Thierry Sarasyn die een wereldrecord vestigde door meer dan 15 landen in minder dan 24 uur te bezoeken met behulp van dit voertuig.

Het bereik van deze nieuwe lijn illustreert Kawasaki’s toewijding om een Versys 1000 te bieden voor elk type rijder, met een duidelijke focus op comfort, beheersbaarheid en technologische vooruitgang in elk model.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen